Bent u op zoek naar een orthopedisch technicus voor uw armprothese of wilt u een second opinion over uw huidige voorziening? Stel Orthopedie is al meer dan veertig jaar gespecialiseerd in alle gangbare been- en arm prothesen en goed op de hoogte van de laatste stand van zaken op het gebied van orthopedische hulpmiddelen.

Een belangrijk aspect is uiteraard of uw (nieuwe) voorziening wordt vergoed door een zorgverzekeraar. Armprothesen worden bij veel zorgverzekeraars alleen vergoed via expertisecentra die werken met het PPP-protocol. Stel Orthopdie werkt samen met vrijwel alle revalidatie- en expertisecentra.

Als u via de 'Zorgvinder' van Menzis op zoek gaat naar vergoeding voor armprothesen, is Stel Orthopedie niet rechtstreeks te vinden. Neem in geval van twijfel contact met ons op en dan kunnen wij u uitleggen waar u het beste terecht kunt en welke stappen doorlopen dienen te worden.

Heeft u vragen over vergoeding van uw hulpmiddel of wilt u een second opinion van uw huidige voorziening? Neem gerust contact met ons op via 0592-542555 of stuur een e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.