2016 Stel groepsfoto siteIn april 2015 moesten we het treurige nieuws naar buiten brengen over het overlijden van onze werkgever en collega Jaap Hartsema. Jarenlang stond hij aan het roer van Stel Orthopedie, waar hij met volle overgave zijn vakkennis kon inzetten voor zijn cliënten en zijn medewerkers. Na een periode van veel regelen en organiseren is nu de tijd gekomen dat wij, als sterk team onder leiding van nieuwe eigenaar Wilfred Mijnheer, de werkzaamheden voortzetten.

Begin negentiger jaren kwam Jaap, samen met zijn protegé Wilfred Mijnheer, naar Stel Orthopedie om daar het bedrijf te versterken op het gebied van de orthopedische voorzieningen. Jaap als ervaren deskundige voor de beenprothesen en Wilfred groeide in zijn rol als specialist voor complexe beenbeugels, armprothesen en -orthesen, 'specials' en back-up voor de beenprothesen. Rond de eeuwwisseling, werd Jaap eigenaar van Stel Orthopedie en Wilfred de bedrijfsleider. Een twee-eenheid die meer dan 25 jaar goed samenwerkte en elkaar versterkte...

Al enkele jaren was er overleg tussen Jaap Hartsema en Wilfred Mijnheer over het voortzetten van het bedrijf richting de toekomst. Jaap er langzaam uit en Wilfred er gestaag in groeiend, dat was het idee... Maar dat het zo onverwacht en snel kwam, had niemand verwacht.

Op 14 januari 2016 is Wilfred Mijnheer officieel eigenaar geworden van Stel Orthopedie en gaat het bedrijf door zoals dat reeds vaak besproken was.

Nu we afscheid hebben moeten nemen van Jaap, zullen we als groep zijn taken gaan overnemen. Met de ruim 29 jaar aan vakkennis van Wilfred Mijnheer op het gebied van de orthopedie en bedrevenheid en ervaring van alle medewerkers binnen het bedrijf gaan we verder. Gezamenlijk de schouders onder ons mooie bedrijf en we gaan door met onze dienstverlening op hoog niveau!

We hebben veel te bieden op orthopedisch gebied. Naast alle gangbare orthopedische voorzieningen als been- en armprothesen, orthesen, braces, zijn we bijzonder trots op onze 'huisspecialiteit' voor aangepast motorrijden en fietsen. In eigen huis ontwikkelde hulpmiddelen als het 'Free Lock'-grijpsysteem heeft vele motorrijders en fietsers (weer) op weg geholpen.

Maar ook de landelijk bekende 'Stel Correctiezolen' behoren tot de bijzondere producten waarmee we vele mensen verder kunnen helpen. Ervaren vakspecialisten als Jan Klaassens, hebben reeds vele jaren ervaring met het aanmeten en maken van orthopedische correctiezolen voor een breed scala aan lichamelijke ongemakken of fine-tuning voor topsport. Altijd maatwerk en vooral met de nodige aandacht voor de cliënt.

Na de verhuizing, begin 2014, kwam fysiotherapeut Sietse Noordhuis het zorgpakket van Stel Orthopedie versterken. Ook hij gaat door met de werkzaamheden in samenwerking met de orthopedie.

Jaap was trots op zijn mensen. En het team van medewerkers zet gezamenlijk de schouders eronder; Stel Orthopedie gaat door! En dat doen we op de manier die zo goed bij ons bedrijf past, zoals onze slogan luidt: Nét even verder!

Heeft u als cliënt, doorverwijzer, leverancier of anderszins betrokkene vragen of wilt u samen praten over de mogelijkheden voor de toekomst? Bel ons, dan maken we tijd en koffie!

Met vriendelijke groet,

Team Stel Orthopedie