Tynaarlo - 8 april 2015

Tot ons grote verdriet moeten wij u meedelen dat afgelopen maandagochtend 6 april 2015 onze lieve collega en fijne werkgever Jaap Hartsema zeer onverwacht is overleden. Op 57-jarige leeftijd, na een fijne avond met zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen, in zijn slaap rustig heen gegaan...

Velen van u zullen Jaap kennen als een toegewijd en ervaren vakman. Gewaardeerd door zijn trouwe cliënten en gerespecteerd door vele collega's in het land.

Jaap was liever collega tussen zijn mensen dan 'de baas'. Achter zijn werkbank kon hij doen wat hij het liefste deed: Functionele oplossingen bedenken en maken voor zijn cliënten. Nèt even verder gaan dan de standaard. En doorgaan tot een cliënt wèl zonder pijn kon lopen. Altijd het maximale er uit halen...

Onder Jaap's leiding werd een mooi orthopediebedrijf in Vries voortgezet en verder uitgebouwd. Met als hoogtepunt in 2014 de verhuizing naar een fantastisch nieuw pand in Tynaarlo. En daar was hij zeer trots op. Trots ook vooral op het feit dat vanuit roerige tijden een sterk team zo'n mooie prestatie neer kon zetten. Klaar voor de toekomst...

Die toekomst zullen wij - 'zijn mensen' – nu zonder Jaap moeten ingaan. Dat zal geen eenvoudige opgave zijn. Maar we zijn vastberaden om zijn bedrijf zo goed mogelijk voort te zetten. In de geest van Jaap gaan we door met dat nèt even verder gaan. Het maximale er uit halen.

Wij begrijpen dat dit nieuws bij velen van u hard zal aankomen, net zoals dat bij ons team het geval was. Weet in ieder geval dat wij voor u klaarstaan en dat we door zullen gaan met het aanbieden van onze orthopedische dienstverlening op zo hoog mogelijk niveau.

Op donderdagavond 9 april is er tussen 19:30 en 20:30 uur de gelegenheid om afscheid te nemen van Jaap. Hij ligt dan opgebaard in rouwcentrum 'de Boskamp', Boskamp 5 in Assen. De uitvaart zal op vrijdag in besloten kring plaatsvinden.

Mocht u vragen hebben kunt u uiteraard contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Team Stel Orthopedie

Bert Aalders, Wilfred Mijnheer, Jan Klaassens, Mirjam Schiphuis, Bouke Janssen, Raymond Hartsema, Ina Oortwijn en Inge van Hezel.