Wilfred en AlydaTrots als een pauw, kwam wielrenster Alyda Norbruis onlangs de werkplaats van Stel Orthopedie binnen gestapt. In haar hand de hele mooie zilveren medaille die ze tijdens de Paralympics in Londen heeft weten te bemachtigen op de 500 meter tijdrit op de baan. Een prestatie van wereldformaat, gezien het feit dat Alyda drie weken voor de Paralympics nog met spoed onder het mes moest voor een blindedarmoperatie. Toch wist ze haar op pr op deze afstand flink aan te scherpen en eindigde daarmee nog dicht achter de Chinese winnares.

Alyda sloot het jaar 2012 nog geheel in stijl af, door ook nog Nederlands Kampioen Baanwielrennen te worden in Apeldoorn. Al met een een topjaar voor deze sympathieke sportvrouw. Alyda traint en fietst met een custom carbon-orthese van Stel Orthopedie.

Ook Bastiaan Gruppen fietste zich naar een mooie eindklassering tijdens de Paralympics. Weliswaar geen medaille, maar een keurige 5e plaats tijdens de tijdrit op het circuit Brands Hatch. Tot de laatste pedaalslag volle bak en geheel leeggestreden en daarmee kan Bastiaan tevreden zijn met een spannende wedstrijd. Over zijn wegwedstrijd in Londen was Bastiaan iets minder te spreken, maar al met al hebben de spelen in Londen veel ervaring opgeleverd en kan hij terugkijken op mooie Paralympics. Bastiaan traint en fietst met een custom carbon-prothese van Stel Orthopedie.

Zeker het vermelden waard, zijn de prestaties van Rinne Oost en Kathrin Goeken, wielrenners met een visuele beperking. Samen met hun begeleiders op de tandem, fietsten in hoog tempo naar medailles in beider categorien. Rinne loopt, traint en fietste met maatwerk correctiezolen van Stel Orthopedie naar een mooie bronzen medaille en Kathrin sleepte zelfs de gouden plak in de wacht.